Handsome and outdoor plumbing (21+0)

Ja, så kom vi igennem MD-scanningen, som gik rigtig godt. Vi fik bekræftet, at vi venter os en lille dreng, hvilket også var det, vi fik afvide i 13. uge til NF-scanningen. Han vejer nu ca. 500 g. og er ca. 24 cm. lang.

Det var en dejlig og rørende oplevelse for os begge, og vi måtte da også lige knibe hver vores tårer. At se den lille dreng ligge der og vinke til os, sutte på sin hånd, skjule sit ansigt, da vi kiggede på hans kønsdele 🙂 og hoppe på min blære, var bare overvældende. No wonder at jeg skal tisse hele tiden! Jeg har en indendørs europamester i trampolinspring hoppende op og ned på min blære. Vi fik også set, hvordan han sparkede mod mit maveskind, hvilket jeg har kunne mærke i en uges tid nu. Han driller dog sin far med at ligge helt stille, når han lægger hånden på. Men mon ikke Søren også snart for et spark eller to.

Nu føles det for første gang 100% virkeligt og realistisk for os begge. Vi har hele tiden glædet os og følt, at det var noget godt, der var på vej. Men samtidig havde vi også hele tiden den følelse af, at det var nogle andre vi talte om, når vi snakkede om graviditeten. Det var ligesom ikke helt sevet ind. Kender I det? Men det var jo et lille barn, en lille dreng, VORES lille søn vi så i dag. Ja, jeg er tom for ord. Det er bare SÅ fantastisk.

Søren er netop taget til San Francisco indtil på lørdag, hvor han kommer hjem om morgenen og rejser til DK om aftenen. Ugen efter kommer han tilbage igen, for at rejse tilbage til San Francisco igen i en uge. Men denne gang tager jeg altså med ham 🙂 Så om små to uger skal vores lille dreng og jeg til San Francisco for anden gang i vores liv og Søren for 100+. gang 🙂 Det bliver hyggeligt. Søren var dog ikke nem at skubbe ud til flyveren i går, da jeg kørte ham i lufthavnen. Han havde lidt svært ved at overskue endnu en lang flyvetur. Han ringede en halv time senere, da jeg stod over i IKEA, og fortalte, at nu sad de parkeret på landningsbanen og ventede, da de ville blive forsinkede pga. af et uvejr vest på. Ikke lige det han havde håbet på. De fik dog ganske kort tid efter lov at flyve alligevel, og jeg modtog en besked fra ham i nat, at han var ankommet rettidigt og godt til San Francisco. Ikke noget nyt om hans lejebil endnu, men det får jeg helt sikkert senere i dag 🙂

Vejret her indbyder næsten til en dag ved poolen – 30 grader, høj solskin og lav luftfugtighed. Ja, Søren og mit hjem var ikke det eneste jeg længtes hjem efter 🙂 Det er dejligt at være hjemme igen i sin egen hule, også selv jeg mangler Søren her omkring mig. Men nu er vi i det mindste i det samme land!!!! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s