Lidt mere babyklar end før (24+5)

Ja, så fik jeg overstået endnu et besøg ved lægen. Alt så godt ud. Størrelsen på livmoderen passede godt med tiden, blodtrykket så fint ud og hjertelyden var stærk og aktiv – DEJLIGT!

Jeg fik spurgt om terminsdatoen (11-12-07) – om den stadig holdt, og om hvilken holdning hun havde til, at man gik over tiden osv. Min terminsdato har ikke ændret sig.

Jeg ved, at I DK lader man ofte kvinder gå over tid, så de så vidt muligt selv går igang, men jeg havde også hørt, at de herovre ikke lod én gå meget over tid, da babyerne er så store i dag. Hun svarede, at hun ikke synes, der var nogen fordel i at gå over terminen, hvis jeg ellers var fødeklar. Hun ville tjekke mig en uge inden terminen, og hvis Rumle og jeg var fysisk klar til fødsel, så ville hun sætte mig i gang lige efter terminen, hvis jeg ikke selv var gået igang. Men hun ville selvfølgelig ikke gøre noget mod min vilje, og hvis jeg selv ønskede at vente, så var hun også helt ok med det.

Jeg blev ret glad for svaret, da jeg ikke har den store lyst til at gå 2 uger over tid, slet ikke lige op til jul 🙂 Selvfølgelig, hvis ikke Rumlepot og jeg er klar før, så er det sådan det er. Men hvis alt er klar, så vil jeg lige så gerne have det overstået. Så det var bare rigtig dejligt at høre.

Så fik jeg en sukkerblanding med hjem, som jeg skal drikke en time inden næste lægebesøg om tre uger. Den skal bruges i forbindelse med min sukkersygetest. Derudover fik jeg papirerne til registreringen på hospitalet og nogle papirer om fødselsforberedelse osv. med. Det begynder at nærme sig nu. Spændende 🙂

I aftes, da jeg var inde og undervise i Sømandskirken i Brooklyn, fik vi en kæmpe sæk fyldt med babylegetøj af præsteparret.
De har selv to børn, som er vokset fra legetøjet, og de mente, at vi måske kunne bruge lidt af det. Hold da op, hvor var det sødt af dem. Masser af udviklingslegetøj (en del Lamaze), trælegetøj, dansk legetøj osv. Søren og jeg sad og rodede med legetøj hele aftenen efter jeg kom hjem. Selvfølgelig er det brugt, men jeg læste et sted, at stoflegetøjet sagtens kan vaskes ved 60 grader og at plastiklegetøjet kan vaskes i opvaskemaskinen. Så det må være mit næste projekt. Desuden havde de en flot hvid trækravlegård, vi også måtte få, og så skal vi jo også arve deres barnevogn til altanen. Jeg ved endnu ikke helt, hvad jeg mener om kravlegårde, men lad det komme an på en prøve. Ville nok ikke selv have købt en, men når man får den gratis, så kan man jo altid lige se det an. Jeg er bare så benovet over deres gavmildhed. Det er rigtig sødt af dem.

I lørdags var vi på udstyrstur i IKEA og BabiesRus. Ja, det var så den lørdag aften 🙂 Vi fik os en romantisk middag i IKEA, hvor vi nød vores Svenska Køttboller og kage med udsigt over Newark Airport….ha ha ha….Det skulle lige prøves og smagte slet ikke værst. Vi endte med at købe både en seng og et puslebord fra BabiesRus. Vi fandt to gode ting, som passede godt med det, vi gerne ville have og den pris, vi ville betale. Det er lidt svært med pusleborde herovre, da de allesammen vender sidelæns, så man står med barnets side mod sig. Vi vil jo mene, det er nemmere at stå med fødderne ind mod sig, når man nu skal skifte tøj og ble. Men det mener amerikanerne ikke. Vi fandt dog en ok løsning, som vi er ret tilfredse med. Og sengen endte med en, som ligner den her, dog uden skuffe forneden. Og så uden sengelinned selvfølgelig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s