Danmarksmester!

I weekenden var Ejner til Danmarksmesterskabet i Terrænskydning, og sørme om han ikke lige vandt og blev Danmarksmester i 9 mm. Hold da kæft, hvor han sej! Det er Rumles farfar….waaauuwww! 🙂 Tillykke tillykke og kæmpe kram her fra os begge to og tre lige højre fra Rumle.

Og som ikke det ikke skulle være nok med én Danmarksmester i familien, så fik vi også en anden i forrige weekend, hvor kusine Anne blev kåret som Danmarks og Jyllands bedste frisør. Jo jo, det er dygtige folk vi omgiver os med 🙂 Tillykke med det også til dig Anne 🙂 Du fortjener det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s