Wedding Day weekend

Da vi nu ikke kunne komme med på campingturen, blev vi enige om, at vi skulle kræse lidt om os selv alligevel. Nu havde vi jo sat os op til, at der skulle opleves og hygges lidt i fridagene, og vores bryllupsdag i tirsdags var jo en kærkommen lejlighed til at kompensere lidt for den aflyste hygge sammen med vores gode venner.

Vejrudsigten havde tilpasset sig campingplanerne med 29 grader og høj solskin både lørdag og søndag, så vi besluttede os til at benytte os af det, der højst sandsynligt blev den sidste rigtige sommerweekend i år, og køre hele vejen ud til The Hamptons for at opleve, hvordan de rige holder fri på stranden og senere finde os et lækkert sted at spise derude. Lørdag blev dog ikke helt som vejrudsigten havde lovet…det regnede og var godt overskyet. Dog var det varmt og lummert som en i h….undehuset, og med en luftfugtighed på 97% var vi lige ved at smelte. Så turen blev udsat til søndag, og vi tog i stedet til Princeton lørdag aften for at spise. På med det pæne tøj og lidt duftevand og så var vi klar til en romantisk lørdag aften på Lahieres, en amerikansk- og franskinspireret restaurant i hyggelige Princeton.

Her fik vi vores forventninger indfriet til fulde. Lækker mad, kanon servering og rigtig hyggelige omgivelser, som spillede perfekt sammen med vores romantiske humør 🙂 Helt sikkert et sted vi skal hen igen.

Søndag skulle den så stå på The Hamptons, og vi drog øst på ud over Staten Island og Long Island ved middagstid. En tur der i følge Karen, vores navigationsanlæg, skulle tage ca. 2½ time. Det tog lidt mere end det, mest pga. trafikken, og vi nåede derud sidst på eftermiddagen. Vejret var fantastisk med sol og 28 grader, og vi fik soppet med fødderne i Atlanterhavet nede på en dejlig strand i Quogue, mens solen blev lavere og lavere. Vi kørte turen langs kysten og nød synes af alle de store kæmpe sommervillaer, der er at finde derude. Tænk sig, at de fleste af dem kun er beboet i knap en halvdel af året, ja sikkert mindre. Det er altså en synd og skam. Vi kunne godt se os selv som huspassere, også selv om det var om vinteren. Ja, så ville vi selvfølgelig kræve en pejs, men mon ikke også det kunne lade sig gøre i et enkelt eller to af de store slotslignende palæer???? Vi var lidt overrasket, for hele området var fuldstændig forladt og øde, og det var næsten sådan helt spøgelsesagtigt, som i de gyserfilm, hvor man altid skal mødes med morderen ude ved fyrtårnet…..gys. Underligt, når nu det var så smuk og dejlig en dag. Da vi kom ind i selve Southhampton by blev det dog noget mere befolket, men kun af lokale, og det var faktisk rigtig hyggeligt.

Vi fandt en hyggelig café og fik os en rigtig søndagsmiddag med nachos (Søren), friterede blæksprutteringe (AB – en pludselig crawing fra alt det havvand), og burgere. Mums, hvor var vi mætte bagefter. Turen hjem gik lidt hurtigere, og vi valgte at tage den ind over Manhattan, så vi lige fik glæden ved den flotte skyline om aftenen med også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s