Om 10 dage…

….kommer denne lille seje Bikertøs til Belle Mead 🙂

Vi nyder at have far og Jette her lige nu. I tirsdags fik vi sendt Bill med toget til Boston fra Penn Station på Manhattan, hvor efter vi gik en dejlig tur ned langs 5th Avenue mod Central Park. Vi nød det gode vejr i parken og endte med at se Times Square i fuldt lysinferno til aften. På vejen hjem kørte vi forbi vores lokale pizzamand og fik os en pizza med hjem, som vi nød sammen med et glas rødvin. Vi var alle dødtrætte, da vi gik i seng samme aften. I går havde vi en hyggedag herhjemme, hvor vi fik handlet lidt ind i de store lokale varehuse, og sluttede af med hjemmelavet mad og hygge i aftes.

I dag står den på shopping i Woodbury Commons Outlet Mall, hvor man kan købe mærkevarer til rigtig gode priser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s