Maven 30+3

Så er der igen gået to uger siden sidste mavebillede, og nu er der under 10 uger til terminsdatoen….GISP! Tiden går lige pludselig både helt vildt hurtigt og samtidig helt vildt langsomt. Jeg synes ikke, det er så længe siden, at vi snakkede halvvejs, og nu er der under 25% af tiden tilbage. Og alligevel kan jeg næsten ikke vente længere og føler nogen gange, at der er evigheder til jul. Mærkeligt!

Jeg måler nu 110 cm. om livet, har taget 12 kilo på og har det stadig rigtig godt! Ryggen er faktisk blevet bedre om natten, så det er jo også godt. Rumle er ca. 38 centimeter lang og vejer cirka 1500-1600 gram. Han kan smage nu via fostervandet. Så det er ikke så underligt, at han giver den ekstra gas, når der ryger noget sødt eller stærkt indenbords. Søren og han tager en livlig snak hver aften, hvor de lige får vendt verdenssituationen, og sjovt nok reagerer han mere på sin fars stemme og fingebanken end på min!

Det er lige tidligt nok at blive fars dreng, synes jeg 🙂

I kan se forskellen fra sidst under Guldgrisens album.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s