Shop amok!

Så fik vi vist stillet vores shoppe-gen for et stykke tid. I går kørte far, Jette og jeg op til Woodbury Outlet mall, hvor man kan købe alle mulige designer- og mærkevarer til halv pris eller billigere. Og vi fik shoppet. De to er altså noget ved at have med på sådan en tur! Det var især butikker som Benneton, G-Star, Esprit, Petit Bateau, Johnson & Murphy, Hugo Boss, Reebok og Calvin Klein, der fik vores opmærksomhed. Far kunne have fået et Hugo Boss jakkesæt for 3000 kr minus 30%, men det var desværre udsolgt i den størrelse, han skulle bruge. Så de har allerede planlagt, at de skal derop forbi igen på vejen tilbage fra Niagara Falls og igen til jul, når de kommer 🙂 Jeg fik handlet både til mig selv, Søren og Rumle, og Jette slog os alle som supershopperen, der fik mest med sig hjem for pengene. Hun gjorde nogle rigtig gode kup!

Her sidder vi lige og nyder en kold Frappucino (iskaffe) fra Starbuck’s, mens vi lægger en strategi for den sidste 1½ times shopping, inden vi skal hjem. Det skal lige siges, at vi allerede har tømt poser over i bilen én gang på dette tidspunkt.

I dag har jeg sendt dem ind på Manhattan på egen hånd. De har dog fået Karen med som guide, og med hende som hjælp, kan det jo aldrig gå helt galt eller blive helt kedeligt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s