Hilsen fra Anton & Jette

(Dette indlæg er skrevet af Jette)

Hallooo everybody…………..åhh jeg slår lige over i det danske ;o)

Vi ankom til Hamburg lørdag aften, hvor vi blev indlogeret på Hotel Radisson, som lå rimeligt centralt for enden af Reberbann. Vi gik en tur og fik set byens natteliv, og der var virkelig gang i den, men det var nu meget sjovt. Om søndagen gik vi en lang tur rundt i Hamburg. Efter en god flaske vin gik vi til køjs, en lang flyvetur ventede forude. Vi lod bilen stå ved hotellet og tog toget ud til lufthavnen. Vi fløj så til Heathrow lufthavn, hvor vi skulle vente 6 timer som blev til 7. Men i luften kom vi og turen gik fint med god betjening.

I Newark lufthavn ca. 22.30 blev vi modtaget af AB. Det var vel nok dejligt at se hende og hendes dejlige store mave igen. Endelig efter en lille times tid var vi hjemme, hvor Søren havde åbnet en flaske rødvin til velkomst, lige hvad vi trængte til. Vi blev vist rundt i deres super lækre lejlighed/hus på 3 etager. Vores værelse……….ihh du milde……….det er en kongelig værdig. Kæmpestort lækkert værelse med eget kæmpestort lækkert badeværelse, masser af skabsplads, altså et af de skabe man går ind i, og har sit tøj hængende så man har overblikket ;o))))…… (I kan godt glæde jer, Jørgen og Betina)

Tirsdag skulle vi køre far Bill ind til toget, han skulle videre til fætter Peter i Boston, og være der en uges tid. Banegården var næsten ligesom en lufthavn, hvor man skal tjekke ind, men heldigvis for os var AB med, hun fik lov til at følge ham helt ned og ind i toget, og det kan man normalt ikke få lov til. Derefter ville vi bare lige gå en lille tur og få en let frokost. Men det er altså ikke noget “man bare lige gør”. Vi fik godt nok en dejlig frokost i Rockefeller Centre, og derefter fik vi virkelig travet noget. Vi var i Central Park, den er så stor, at vi vel nærmest kun gik nede i de ene ende. Den er rigtig hyggelig, og man kunne sidde længe og bare se på alle de forskellige mennesker, der kommer og går.

Lige pludselig var det gået hen og blevet mørkt, og straks var AB og Søren ikke spor i tvivl om, hvor vi skulle hen, inden turen gik hjemad, nemlig ind på Times Square. Hold da helt op, sikke et lysshow der mødte os.

Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig dette syn. Dette billede giver jer forhåbentlig et lille indtryk af lysorgiet, bare tænk på at det er hele vejen rundt, fantastisk.

Og så har vi ellers været på shop amok. Et sted med en masse forretninger hvor de kun sælger ægte mærkevarer, men til ½ pris af, hvad det koster derhjemme.

Der brugte vi en hel eftermiddag og adskillige dollar, men så kunne jeg næsten også fylde en kuffert, en herlig dag.

En af dagene tog Anton og mig ud på egne hånd (AB har virkelig tonset rundt med os, trods stor mave, så hun trængte til en fridag, syntes vi) Vi lånte en GPS’er (som hedder Karen) og med den turde AB godt sende os ud i den store verden ;o)

Vi havde endnu en dejlig dag, gik en tur ned gennem Little Italy og China Town, hvor vi fik frokost og så på det pulserende liv. Vi skulle selvfølgelig også hen til Ground Zero, det betød meget for Anton, som havde været der for mange år siden og også været oppe i et af dem. Jeg så bare et kæmpestort hul, men fik alligevel et indtryk af, hvordan det må ha’ været dengang, frygteligt at tænke på.

Er der nogen af jer, der nogen sinde har stået i kø for at komme i kirke ?? Ha ha, tænkte det nok, det har vi.

Vi var i Harlem, hvor vi gerne ville opleve en Gospel gudtjeneste, men der var desværre så mange, at vi ikke kunne komme ind. Der var ellers plads til 2000 mennesker. Vi fandt så en anden kirke, hvor der var rigelig plads. Alle de lokale mødte op i deres fineste tøj, fine kjoler og hatte, mændene og selv de små drenge have jakkesæt på. Hvis der blev holdt gudstjenester på den måde derhjemme, var vi sikkert mange der ville gå i kirke lidt oftere ;o)

Her til morgen har vi fejret AB’s fødselsdag, med morgensang og hyggeligt morgenbord. Nu her lige om lidt skal vi ind til byen og se parade, Colombus day er en helligdag her i USA. Det er et fantastisk vejr 25-30 gr. hver eneste dag og masser af sol. Vi føler virkelig, vi er på ferie, og er også heldige at vi har vores egen helt private quide, vi får virkelig set os omkring. Her er lige så mange egern, som der er duer derhjemme, de er bare noget sødere.

Kan I ha’ det godt allesammen

Knus fra Anton og Jette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s