En dejlig fødselsdag

Ja, så blev jeg 32 år gammel + 1 dag 🙂

Jeg havde en fantastisk dejlig fødselsdag i går, og tusind tak til alle jer, som huskede dagen og sendte mig en hilsen. Det varmede rigtig meget at læse dem alle. Så er det altså ikke så slemt at sidde lang væk hjemmefra på sin fødselsdag, når man har så dejlig en familie og så gode nogle venner. MANGE KÆRLIGE TAK OG STORT KNUS HERFRA!

Jeg blev vækket med morgensang af Søren, far og Jette, og de havde selvfølgelig disket op med det helt store morgenbord til os.

Jeg fik nogle rigtig gode gaver. En æbleskivepande i støbejern fra alle mine forældre og min lillebror. Så kan vi vist godt komme igennem en jul i Amerika. Et gavekort til to hele timers dejlig graviditetsmassage i Princeton Spa and Wellness center fra min dejlige mand. Penge til en lækker ventevintertrøje fra Sørens forældre og farmor. Og filmen “De tre små piger” på DVD (som jeg har set 1.000.000 gange som lille) fra min morfar. Søren skulle desværre på arbejde, men han havde dog sørget for, at han kunne møde lidt senere og tage lidt tidligere fri, så vi havde god tid til at hygge os over morgenmaden. Far, Jette og jeg tog ind til Manhattan og så Columbus Day Parade og nød det gode vejr. 32 grader og høj solskin hele dagen. Jeg tror aldrig, jeg har prøvet at stå og svede i solen på min fødselsdag før. Det er jo ikke lige det typiske oktobervejr i Danmark. Det var nu meget rart at prøve 🙂

Om aftenen havde Søren og jeg inviteret far, Jette, Jane og Karsten med os ud og spise på Maggiano’s, som er en italiensk restaurant, vi rigtig godt kan lide.

Vi fik noget rigtig lækker mad, og far og Jette fik hilst på vores rigtig gode venner. Det er lidt rart, at koble de to verdener sammen på den måde. Jane og Karsten havde købt snack/dip lækkerier + en kogebog om det samme i Crate & Barrel til mig. Mums, så skal der snackes! Vi havde en rigtig hyggelig aften, og vi var alle sammen godt trætte og mætte, da vi kørte hjem bagefter.

Her til morgen har jeg sendt far og Jette afsted mod Boston, hvor de skal mødes med Jettes far Bill og hendes fætter Peter. I morgen skal de videre mod Niagara Falls, og de kommer så her tilbage på fredag sidst på dagen sammen med Bill. Så har vi lige lørdagen inden Jørgen, Betina og Sophia kommer på søndag. Det bliver underligt at have dem alle sammen her på én gang på søndag. Det er jo næsten som om, at det var i Danmark i en almindelig weekend. Jeg behøver vel ikke at skrive, at det glæder vi os rigtig meget til?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s