Søren har fået en virus!

Han er blevet angrebet af den klassiske virus automobiliminitis. Han har længe haft optræk til den, men nu er det gået helt galt. Det er vist hans arbejde med Jettaen, som har været grunden til udbruddet.

Han har jo endelig fået Jettaen til at køre uden fejlmeldinger af nogen art. Efter at have købt en ny MAF-læser (Mass Air Flow) på Ebay og udskiftningen af den gamle, kører den nærmest som ny. Den er blevet pudset op med voks, har fået skiftet oliefilter og luftfilter og er i det hele taget blevet puslet og nusset om til den store guldmedalje. Så nu er den jo salgsklar!!!…hvilket resulterer i søgninger på diverse autosalgssider på nettet. For hvad skal vi så have i stedet for? Og det er i dette svage øjeblik i hans immunforsvar, at automobiliminitisen er slået til. For på de amerikanske autosider er prisniveauet jo lidt andeledes end på bilbasen.dk. Han ligger her under dynen på sofaen og alle symptomerne er der. Høje suk, riven i håret, pludselige udråb og opkald til sin far om biler og priser. Han fandt f.eks. denne Jaguar XJR fra 2001 til $16,990.

Ja, indrømmet – det er billigt! Men kan I forestille jer, hvad det gør ved en mand som Søren? Det startede med at han fandt denne Volvo V70 R AWD Turbo Wagon fra 1999 til $7,990

som en mulig bytter til Jettaen. Og derefter gik det bare ned af bakke med Jaguar’er og BMW’er til spotpriser….Denne BMW 330i Sedan fra 2001 til $17,990

gjorde det bestemt ikke bedre. Nu sidder han og hyler, at han aldrig vil hjem til Danmark igen. Hvad skal jeg gøre? Er der nogen, der kender en kur eller noget medicin mod denne virus?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s