En to-årig tornado i Belle Mead

I søndags landede en mindre tornado i vores nærområde. Den har siden ligget stabilt i vores nærhed og har spredt liv, glæde, latter, høje skrig og glade sange.

Far, Jette og Bill nåede lige at opleve den for en dag, inden de rejste hjem mandag eftermiddag.

Vi nyder i den grad at have besøg i disse dage. Først havde vi nogle rigtig gode dage sammen med med far og Jette og til sidst også Bill. Og nu har vi glæden af at have Sophia, Jørgen og Betina tæt på os. Oktober måned har indtil videre været intet mindre end fantastisk. Det samme kan siges for vejret, som helt klart har været på vores gæsters side. De har heldigvis fået lov at opleve lidt af den sommer, Danmark snød dem for i juli og august. Det er dem vel undt!

I tirsdags tog vi alle 5 en tur i Bronx Zoo. Søren havde taget fri, og han fik endelig muligheden for at opleve dyrene og naturen i Bronx. Noget han havde glædet sig til i lang tid. Vi var noget heldigere med trafikken derop denne gang. George Washington Bridge kan være et helvede at krydse, bare spørg Allan og Khanh….Men vi kørte direkte over og havde god tid til at gå rundt og nyde Zoo’en.

I går var tog jeg med de andre ind på Manhattan for at lege turister for en dag. Vi fik gået en god lang tur rundt på Lower Manhattan, og Sophia fik leget på legepladsen i Washington Square Park. Søren mødte os i Hoboken, hvor vi havde bestilt bord på OddFellows kl. 19. En restaturant der serverer cajun/soulfood á la New Orleans. Vi sluttede dagen af på Baskin’ Robbins, hvor vi fik os en rigtig amerikansk is. Sophia’s glæde ved en god is, lader sig ikke let skjule.

I dag er de taget ind til Manhattan igen, og jeg ligger lige lidt på langs herhjemme 🙂 Jeg kan godt mærke at energien ikke lige er helt så høj, som den plejer at være. Så jeg nyder en stille dag i sofaen sammen med Rumle, som vist også nyder at der er ro til at sparke lidt rundt og danse på mors blære.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s