Vugge og svøb

Nu er der under 8 uger til terminen og reden bliver mere og mere klar for hver dag. Maven vokser hastigt lige nu, og det begynder at blive mere tungt og besværligt. Det går nu stadig godt, og Rumle virker til at stortrives og vokse, som han skal. Lægen var meget tilfreds med det hele i mandags, vægt, blodtryk, hjertelyd og mavemål passede med gennemsnittet på nuværende tidspunkt. Nyt mavebillede kommer på bloggen i løbet af ugen.

Forleden fik vi endnu en pakke i posten fra en dejlig kommende bedstemor. Min mor er blevet færdig med det svøb, jeg havde tryglet hende om at strikke til os. Og hold da op, hvor blev vi imponeret. Det er godt nok håndværk i særklasse. Det er sindsygt flot lavet, og som hun selv sagde, så ligger der noget i hvert enkelt hjerte hele vejen rundt i borden. Det må have været en udfordring at lave.

Det er tydeligvis lavet med kærlighed og omtanke, og vi er meget meget glade for det. Det skal blive dejligt at svøbe Rumle ind i det, når vi skal hjem fra hospitalet en gang i december.

Ligeledes har vi fået den gamle familievugge fra min mormor i hus. Jørgen og Betina havde med på flyveren, og jeg har i dag vasket betrækket og gjort den fin. Den havde klaret turen fint, og har næsten ikke fået en skramme.

Nej, hvor er det hyggeligt at se den stå inde i soveværelset med dynen og den lille bamse i. Leopardbamsen købte vi i tirsdags i Bronx Zoo, da vi simpelthen ikke kunne stå for dens bløde bløde pels 🙂 Tænk sig, at min mormor lå i den vugge i Assens ved Mariager i 1929, min mor i Nørresundby i 1952, og jeg selv lå i den i Elling 1975. Og nu skal vores lille søn ligge i den i Belle Mead i 2007-08. Derudover har min moster Bente, begge mine brødre og min kusine Line også ligget i den. Og senest er det lille Sophia, der har brugt den i 2005 i Charlottenlund. Det er noget helt specielt, og det betyder meget, at vi har fået den helt herover, selv om det var lidt besværligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s