Maven 33+0

Knap tre uger siden sidste mavebillede, og der er da sket lidt i mellemtiden. Der er nu kun 7 uger til terminsdatoen. Jo nærmere, vi kommer den, jo mere bevidst bliver jeg om, at det jo “bare” er en dato, og at der sagtens kan gå længere end det. Måske er jeg ved at mentalt indstille mig på, at man jo rent faktisk kan gå over tiden 🙂 Men puha, hvor utålmodigheden melder sig nu fra os begge. Nu vil vi gerne snart møde ham og se ham.

Jeg måler nu 113 cm. om livet og har taget 13 kg på. Det er klart, at alting er blevet lige den tand mere besværligt og tungt, men i det store og hele, så trives jeg stadig med graviditeten. Rumle er nu ca. 42 cm. lang fra hoved til fod, og han vejer omkring 2200 g. Han vender helt sikkert med hovedet nedad det meste af tiden, da jeg kan mærke ham hikke nederst i maven. Og min højre side er hans favoritside, hvilket betyder, at jeg får en del spark og moslen rundt fra fødderne i venstre side 🙂 Jeg mærker mere til plukveerne nu, men det er jo bare naturligt, da fødselen jo også nærmer sig hastigt. På søndag skal vi ud og se hospitalet og vises lidt rundt. Det bliver dejligt at se, hvor det hele skal foregå og høre lidt om hvordan og hvorledes det kommer til at ske.

I kan se sammenligning af maven fra sidst i Guldgrisens fotoalbum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s