Maven 35+2

I dag er der kun 4 uger og 5 dage til terminen, og det er vist godt nok, for maven bliver jo ikke mindre med tiden. Den er nu 115 cm. i omkreds, og jeg har taget 14 kg på. Jeg døjer heldigvis ikke med vand i kroppen. Jeg var ellers helt sikker på inden, at jeg ville hæve op over det hele, men so far, so good.

Jeg kan mærke, at kroppen er ved at gøre klar til fødslen. Plukveerne er blevet hyppigere og mere rigtig ve’agtige. Det er fint nok, så får vi lige øvet det med vejrtrækningsøvelserne, som jeg har lært til yoga.

Søren stresser lidt over “tasken”, som endnu ikke er pakket, så den må vi nok også lige have gjort klar snart. Han glæder sig også helt vildt nu, og elsker at mærke sin lille søn sparke inde under maveskindet. Bevægelserne bliver jo også mere og mere tydelige og markante, og man er ikke længere i tvivl om, at det er et lille menneske, der ligger derinde bag og kommunikerer ud til én. Det er intet mindre end fantastisk at mærke, og det gør jo heller ikke spændingen og forventningen mindre for nogen af os 🙂

Anne og Søren, som også venter sig herovre, har termin i dag, og dem går vi nu bare og venter på, så vi kan få en lille forsmag på den glæde, der venter os. De venter en lille pige og skal føde på samme hospital som os.

I kan som altid se forskellen fra sidste billede i Guldgrisens album.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s