Gave fra farmor og farfar

Du sparker i maven og vips så er du her
Du pludrer og du skriger til glæde og besvær
Du snubler og falder og slår dig gul og blå
og før end du har set dig om så har du lært at gå
Og skolen og problemerne i alvor og i leg dem vil vi sammen løse du og jeg

Så hvem du end er så velkommen til verden

jeg vil tag del i dit liv og din verden
hvilken vej dit liv så end vil gå,
og hvilken skuffelser du end vil få,
så siger jeg
hvem du end er så velkommen til livet
hvad der end sker så vil ét være givet:
første side skrives i et eventyr
når din første morgen gryr.

I fredags modtog vi en kæmpe pakke med posten. Den var sendt fra farmor og farfar i Kokkedal til Rumle. Pakken var fyldt med tøj og lækre ting. Noget var købt, noget var hjemmestrikket og noget var mere melodisk.

Den røde og den blåstribede trøje havde Else selv strikket sammen med den røde hue og de tre par futter/strømper. Der var 7 langærmede bodystockings med en ugedag på hver, en julesok som han kunne få små gaver i, en lille racerbil, 2 sæt blødt joggingtøj, 2 t-shirts, 1 par fleecefutter, 1 hue, 1 sæt med hue, hagesmæk og vanter, 1 pakke babyservietter og en cd med Dorthe Kollo, hvor den førnævnte sang er på.

På det vedlagte kort stod der:

Kære AB, Søren og Rumle

Her er et par ting, som vi håber kan bruges. Den medsendte cd skal I spille nr. 8 af for Rumle (se bort fra verset om barn og kjole mv.) men ellers passer det som en hilsen fra farmor og farfar den dag, han bliver født. Vi ville gerne have kunne være der til Rumles fødselsdag, men nu er der heldigvis ikke så længe til.

Mange kærlige hilsener fra farmor og farfar.

Søren satte sangen på, efter vi havde snakket med dem hjemme i Kokkedal, og sørme om ikke jeg lige måtte knibe et par tårer til den. Det var bare så sødt af dem at sende alt det og samtidig sende de ord og tanker. Ja, hormonerne er bestemt begyndt at køre på højtryk her 🙂 Det er dejligt at vide, at vores søn kommer til verden med sådan en dejlig familie i vente, også selv om de er lidt på afstand lige pt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s