Nu er det jul….

Ja, så er vi så småt ved at være klar til julen. I dag har vi fået pyntet op i hele hytten og lysene er kommet op på altanen. Der er blevet bagt tofarvede julesmåkager og kanelstænger, og forleden fik jeg bikset noget konfekt sammen også. Vi er over 50% igennem julegaveindkøbene, og skulle gerne få resten på plads inden weekenden, og så kan december og familieforøgelsen bare komme an. Vi er klar! Vi fik også pakket den famøse taske i går aftes, så vi er klar til at tage ind på hospitalet, når Rumle melder sin ankomst.

Tilbage på to-do-listen er kun vanillekransene og resten af julegaverne. Det er vist lige til at klare inden den 1. december. På torsdag får vi besøg af nogle af Sørens danske kolleger og deres kærester/koner, på lørdag holder Oticon julefrokost og søndag er det DK-Mom, der holder julefrokost. Vi håber selvfølgelig at kunne deltage i det hele, men derefter må Rumle sådan set gerne komme 🙂 Nå ja, så er der lige mit New Jersey kørekort, som skal overståes også. Det har jeg jo endnu ikke fået mig snølet sammen til at få taget, så der skal jeg lige ned på motorkontoret på onsdag og tage den f…….. teoritest. Men SÅ gider vi heller ikke mere derefter andet end at vente 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s