Thanksgiving

I torsdags holdte vi Thanksgiving sammen med resten af USA. Vi var inviteret ned til Anne, Søren og Julie sammen med Karsten og Jane, og vi havde en rigtig hyggelig dag/aften. Den stod på sammenskudsgilde med turkey, garlic mashed potatoes, cranberry sauce, gravy, salat og sugar potatoes. Til dessert skulle vi have både apple pie og pumpkin pie, men Søren og jeg glemte vores punpkin pie hjemme i køleskabet, så vi måtte “nøjes” med æbletærten. Sikkert heldigt nok, da vi alle var ved at revne bagefter al den gode mad. Det var et udsøgt måltid og alt passede perfekt sammen, selvom det var bragt fra flere hjem.

Lille Julie tog det hele i stiv arm, og fik sig en ordentlig lur ind i mellem hendes måltider. Hun er altså en lille perle 🙂

Resten af weekenden gik med at slappe af i fulde drag. Det var den første forlængede weekend, Søren har haft herovre, hvor han ikke skulle noget som helst andet end at slappe af i sit hjem. Det blev nydt af os begge 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s