Endnu et babyshower!

Denne invitation var sendt rundt inde på firmaet til i går, og Søren blev i frokostpausen overrasket med endnu et babyshower for os. Hans kolleger havde været ude og købe frokost og lagkage,

og så havde de købt et væld af gaver til os.

Jeg har sjældent set noget lignende. Søren ringede mig op bagefter og inviterede mig ind på firmaet, så jeg kunne se det hele og hilse på dem allesammen.
Vi fik et legetæppe, en skråstol, babyhåndklæder og -vaskeklude, 6 bodystockings, et sæt sportstøj, to sparkedragter, 4 svøbetæpper, et par smækbukser med tilhørende bodystocking, et gavekort til BabiesRus på 70$ og et Baby Tool Belt (værktøjsbælte) til den kommende far. Alt tøjet var købt i str. 6 mdr. eller over, så det passede bare perfekt, da vi jo har en del tøj til det første halve år efterhånden.
Værkstøjsbeltet var en personlig gave til Søren fra receptionisten Barbara, som havde sammensat et bælte med de mest uundværlige redskaber i hans nye faderliv, hvor bleskift jo er en naturlig del af hverdagen 🙂

En tang, et par beskyttelsesbriller, flere par gummihandsker, babypudder, babyshampoo og babysæbe….helt kanon 😀 Hun er så sød, og har også frivilligt meldt sig som reserve-gandma.

Vi havde jo haft en del af danskerne fra firmaet på besøg derhjemme aftenen før til julehygge, og de havde ikke afsløret det mindste. Det var overvældende. Det er virkelig sødt af dem at gøre det for os, og det viser bare, at der er en rigtig god venskabelig stemning derinde. Det samme oplevede jeg bagefter, da jeg var inde og hilse på. De er bare så søde og imødekommende allesammen. Vi er begge to meget taknemmelige!

I aften skal vi til den årlige julefrokost, så der får vi hilst på dem allesammen igen. Det skal nok bliver rigtig hyggeligt også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s