Isacs første uge

Så er vi kommet hjem fra det første besøg ved Isacs børnelæge, og det gik bare rigtig godt. Isac havde lige spist inden. så han var blid som et lam og fandt sig i næsten alt hvad lægen udsatte ham for af tjek og målinger. Alt så fint ud, og vi fik hele introduktionen en gang til, på samme måde som på hospitalet, hvilket egentlig var dejligt, så vi kunne høre, at de havde informeret os godt inden de udskrev os.

Han vejede ham til sidst, og sørme om ikke han er tilbage på sin fødselsvægt + lidt til. Han vejer nu 8 am. pund og 13 oz. Det er rigtig godt, da han havde tabt 9% af sin fødselsvægt i fredags, da vi blev udskrevet. Det er tegn på, at han spiser godt, og at min mælk er god for ham. Det er rart at vide. Jeg må også sige, at det er ikke meget tid, jeg har at løbe på fra han vågner, til at jeg skal have åbnet på Restaurant De To Toppe. Han er vores eneste kunde, men han er så til gengæld også stamkunde og kommer ca. hver 3. time. Han er især vild med vores store Dairy Buffet, hvor vi kører tilbuddet “All you can eat for a smile”. Så får vi bare de skønneste og mest tilfredse smil bagefter, når han ligger og slår mave og halvblunder. Det er slet ikke til at stå for.

På tirsdag skal vi derned igen til endnu et tjek. Det virker som et rigtig godt sted, hvor der er styr på tingene, og lægen virkede rigtig behagelig, og man fik hurtigt tillid til ham. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

Jeg har det også godt igen. Mit operationssår heler som det skal, og jeg tager ikke længere noget smertestillende medicin. Jeg kunne ikke rigtig lide at tage det, når jeg ammer. Jeg endte med at tage 19 kilo på, og har allerede tabt de første 13 kg. Det er godt nok gået hurtigt. Det bliver spændende at se, om det bliver lige så let med de sidste seks 🙂 Så må vi jo ud og trille lidt med barnevognen, nu hvor den igen må stå i vores egen garage. Jeg skal først til lægen igen om fem uger, hvor alt skulle være faldet tilbage på plads inde i maven. Allerede nu nyder jeg at kunne bevæge min krop naturligt igen, og være i stand til at binde mine egne sko og smøre mine ben. Det er dog stadig lidt underligt, at man ikke længere mærker spark og moslen inde i maven, men så får jeg jo bare det at mærke udenfor i stedet, og det er nu engang tusind gange bedre.

Søren er startet på arbejde igen. Han har dog arbejdet hjemmefra i dag, da vi skulle til lægen. Det var lidt underligt, at han tog afsted i mandags, og jeg tror også helst, han ville være blevet hjemme og hygge med os. Men sådan er vilkårene jo herovre, hvor fædrene ikke automatisk har krav på barsel. Han har dog noget ferie til gode, som han holder op til jul, så vi får alligevel nogle gode dage sammen der. Og så var det jo også bare dejligt, at han var på hospitalet sammen med os alle dagene. Det ville jeg nødigt have være foruden. Han er en rigtig superfar, som skifter lige så mange bleer som jeg, og som bare elsker at sidde med Isac og hygge. Det er det bedste at se på de to sammen. Så flyder mit hjerte bare over. Ja, mine følelser sidder stadig lige uden på tøjet, og tårerne kommer og går som vinden den blæser. Men det er for det meste glædestårer 🙂 Kun når savnet til dem derhjemme, som jo er særligt stort lige nu, bliver for overvældende, mærker jeg et sørgmodigt stik i hjertet. Men det er jo et eller andet sted også en glædelig følelse at føle det savn. Det betyder jo bare, at man har noget godt at savne. Så ja, vi er rigtig glade, og vi har det rigtig godt efter den første uge som familie på tre.

I morgen kommer Jane og besøger Isac og jeg. Hun tilbød at komme og hjælpe til, da jeg jo er lidt låst fast pga. operationen. Det er bare SÅ sødt af hende, og endnu engang kan vi kun prise os heldige over at have mødt sådan nogle dejlige venner herovre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s