Juledagene

Så kom min far, Jette og min lillebror Thomas endelig til Belle Mead, og vi har fået fejret julen. Det var skønt at få lov at dele Isac med dem, og det tog heller ikke lang tid efter de var ankommet, til at min far havde ham i armene, og de blev hurtigt gode venner de to.

Også onkel Thomas skulle hilses på, og her kunne man jo lige så godt lige tage en lille lur.

Juleaftensmorgen havde vi traditionen tro haft besøg af nissen, som havde lagt gaver i vores futsko. En tradition som heldigvis er fulgt med os til USA fra mit barndomshjem. De blev åbnet ved det store julemorgenbord, som Thomas og far havde været så søde at stille an.

Juleaftensdag hyggede vi os med et spil Matador, blogskrivning, Nøddebo Præstegård på dvd og selvfølgelig opkald hjem til Danmark. Her er det min mor, Thomas og jeg snakker med i mobiltelefonen på bordet.

Far og Jette var så søde at lave al julemaden, og det smagte himmelsk. Tænk sig at sidde i New Jersey og spise juleand og -steg med brune kartofler, sovs og rødkål. Det var helt vildt hyggeligt og dejligt. Især når man har familien omkring sig i samme åndedrag.

Søren havde været ude og finde det flotte træ, som vi fik pyntet med vores nyindkøbte pynt. Vi har bl.a. købt ornamenter fra de steder, vi har været herovre indtil videre. Julestjernen var en julegave fra mor, Knud og Thomas. Den fik vi allerede lillejuleaften, da den jo skulle på træet. Her er der dækket op til julemiddagen og hele huset dufter af jul og hygge.

Isac nød al opmærksomheden og hyggen, især når det, som her 1. juledag, kunne foregå på skødet af far under den dejlige varme dyne. Han var med til at danse omkring juletræet på fars arm, dog sov han godt til de mange julesange, vi sang.

Men det er også hårdt at have gæster og gå fra arm til arm samtidig med at man skal være en charmerende lille baby. Og så er det jo godt, at man lige kan tage sig en skraber på en skulder eller i vuggen.

I morgen kommer Else og Ejner med flyveren kl. 16.30. Så skal Isac møde sin farmor og farfar for første gang. Hvor er det skønt, at vi har sådan en dejlig familie, der gider at rejse helt herover og fejre julen sammen med os.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s