Bedsteforældre-vagt-skifte

For én dag havde vi hele to hold bedsteforældre i huset. Efter en uge med min familie, var det Sørens tur til at få sine forældre på besøg. Og vi nåede lige at have en enkelt dag med både far, Jette, Thomas, Else og Ejner på besøg på en gang.

Min far, Jette og Thomas rejste hjem igen efter seks dejlige juledage, og det var godt nok lidt hårdt at sige farvel. Nu havde man jo lige vænnet sig til, at de var i nærheden, og at man kunne dele sine oplevelser med Isac med dem. Så må man lige synke en gang, hive op i sig selv og minde sig selv om, at vi jo ses snart igen, og at det har været nogle fantastisk hyggelige dage, som ingen kan tage fra os. De har simpelthen bare været så dejlige at have besøg af, og de har bare gjort så meget for os, mens de har været her. Vi har nærmest ikke skulle løfte en finger selv. Hvad mere kan man ønske sig som nybagte førstegangsforældre, der skal holde juleaften for første gang? De lavede hele julemiddagen. Ofte når vi kom ned om morgenen, så var der lavet kaffe og varmet boller, de insisterede på at tømme opvaskemaskinen hver gang, de gjorde rent efter sig inden de rejste, de hyggede om os, og vigtigst af alt….de slappede af og hyggede sig SAMMEN med os 🙂 Stor tak til dem alle tre for alt deres hjælpsomhed, hjertevarme og dejlige selskab.

Det bøder jo en hel del på det, at Else og Ejner ankom dagen inden, så vi stadig har familie i huset. Nu skal vi nyde den næste uge sammen med dem, og de skal endelig opleve Isac og vores liv herovre på tæt hold. SKØNT!

Isac fik endelig hilst på farmor og farfar, og det første møde var igen præget af stor glæde og følsomhed fra alle parter. Søren nød at se sine forældre med vores lille søn, og det er bare noget helt specielt at få lov at vise ham frem til sine egne forældre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s