På tur

Else, Ejner og Søren tog en tur ind på Manhattan i går. Det var hundekoldt, og de havde rigtig frosset derinde. Men de fik oplevet Greenwich Village, Ground Zero, Downtown, Frihedsgudinden, Times Square, Empire State Building og Macy’s, og sluttede af med en god middag på Odd Fellows i Hoboken. På vejen hjem var de lige omkring Weehawken og se, hvor vi boede, da vi lige flyttede herover.

Isac og jeg var ikke helt klar til Manhattan endnu og slet ikke i den kulde, så vi valgte i stedet at tage på tur ud til Anne og lille Julie. Det var vores første køretur på egen hånd, og Isac valgte at hjælpe mor på vej og sov hele vejen både frem og tilbage. Han er blevet helt vild med at køre bil efterhånden. Forleden var han med oppe i Woodbury Outlet Mall og shoppe, og han nød både turen i bilen og i barnevognen.

Julie er tre uger ældre end Isac, og ingen af dem var synderligt imponeret af den andens eksistens endnu. Men vi fik da et par snapshots af dem sammen.

Hvad mon Isac er ved at hviske til Julie her? Hun ser lidt forskrækket ud over det, han siger. Lægger han mon skumle planer????

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s