For-uro-ligende

Isac har fået en uro af farmor, som vi fandt i en lækker legetøjsbutik i Princeton. Den har vakt stor lykke over puslebordet. Han er rigtig begyndt at følge ting med øjnene, og kigge efter de klare farver og kontraster. Han er helt fikseret på de små folkevogne. Ja, selvfølgelig er det små biler, vi har købt til ham 🙂

Det sjove ved uroen er, at jeg opdagede ved et tilfælde forleden, at mærket på den siger “Flensted. Made in Denmark.” Så det første stykke legetøj, vi har købt til Isac i USA er lavet i Danmark. Det er da lidt pudsigt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s