På barselsvisit

I går var vi på barselsvisit i Brooklyn. Michael, som er en af mine amerikanske elever fra danskholdet, og hans kone Helene, som er jyde, har fået lille Turner lige inden årsskiftet. Og han er godt nok lille, i hvert fald i forhold til Isac. Turner er nu næsten samme størrelse, som Isac var, da han blev født, så det var helt flashback for mig, da jeg fik lov at holde ham. Så kunne man virkelig se, hvor hurtigt det går med at vokse i den alder. Isac er jo næsten dobbelt så stor vægtmæssigt og 10 cm. længere 🙂

De boede i en rigtig hyggelig lejlighed, og det var bare sådan et hyggeligt visit. De kunne heldigvis bruge en del af Isacs aflagte tøj. det er jo ærgerligt, at det fine tøj knap nok er blevet brugt, så vi tog det af det, vi ikke selv ville gemme, med derud til dem. De personlige gaver og de hjemmelavede ting gav vi selvfølgelig ikke væk. De har jo affektionsværdi for os, og det meste af det kan jo også bruges til den næste der kommer, hvadenten det bliver en pige eller en dreng 🙂

De kunne også bruge de sidste to pakker bleer str. 1. da de også for længst er blevet for små til Isac. Det var Helene, jeg bestilte tøj fra Danmark sammen med for et par uger siden.

Michael og Søren fik sig lige en tår Whiskey, mens Turner og Isac fik sig en tår mælk 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s