Bedste kom til New Jersey

Så er mor vel hjemme i Frederikshavn igen efter en lang hjemrejse. Hun fløj over Frankfurt og endte med en rejse på næsten 24 timer. Sikken en tur! Vi tager hatten af for, at hun havde mod på at tage den lange tur alene. Det er sgu sejt gjort mutti!

I de seks dage hun var her blev vi rigtig kræset for med gode hjemmelavede hakkedrenge, mors famøse forårsruller og franskbrød, gode bøffer, hygge i sofaen, hækleundervisning, barnepigehjælp, shoppeselskab, gode råd, varme knusere og kærlige ord. Hvor har det bare været dejligt!

Vi havde en rigtig dejlig uge sammen, og vi har bare nydt at have hende her. Vi har bare slappet af og hygget os rigtig meget, og Isac har fået lov til at opleve sin bedste 24-7. Billedet herunder siger næsten alt.

Det var som altid hårdt at sige farvel. Det er godt, at vi ved, at vi snart ses igen, når vi skal hjem og holde barnedåb.

Dagen efter måtte Isac og jeg igen sige farvel. Denne gang til Søren, som skulle til Danmark og arbejde. Det blev dog en kort tur, for et par timer senere, stod han igen hjemme ved Jane og Karsten, hvor Isac og jeg var, imens Karsten var så sød at køre ham i lufthavnen. Søren kom desværre for sent til at check in og kunne derfor ikke få sin bagage med ombord. Det resulterede i, at han ikke kunne rejse før i dag, søndag, og desværre måtte gå glip af en dejlig hyggesøndag hjemme ved sine forældre. Isac og jeg var selvfølgelig glade for at få en ekstra dag med vores farmand, men jeg er godt nok ked af det på Sørens og Else og Ejners vejne. Jeg ved selv, hvor skuffet jeg ville være blevet, hvis det var mig, der lige kunne få en dejlig dag med familien på den måde. Vi må håbe de kan finde lidt ekstra tid i løbet af ugen til at nyde hinanden. Han skal bo ved dem i Kokkedal og kommer her tilbage fredag. Heldigvis er også både Jane og Anne græsenker i denne uge, så vi har aftalt at holde hinanden ved selskab, mens drengene er ude og rejse 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s