En glad og udhvilet mor…

…og en glad og udhvilet dreng!

Jeg vågnede her til morgen kl. 8 ved at solen skinnede ind af vinduerne og Isac lå og pludrede nede i vuggen. Kameraet lå ved siden af mig fra i går aftes, så jeg nappede lige dette snapshot. Det hjalp at lave en Maude, og han sov fra kl. 20 til kl. 1.30, hvor han fik lidt at spise og sov så videre til kl. 4.30, hvor vi igen fik os en bid. Og kl. 6.30 tog vi lige en omgang mere og vågnede så her ved 8-tiden. Da jeg lagde mig til at sove kl. 21, er jeg simpelthen så dejligt udhvilet, som jeg ikke har følt mig længe 🙂

Desuden fik jeg mig en god snak med min dejlige mand i går aftes på Skype, og han kan som altid få mig i et bedre humør. Han var helt klart skyld i at det foregående indlæg både havde humor og selvironi i sig 🙂

Så tak for de søde opmuntrende kommentarer, de varmede yderligere på en god morgen. Nu føler jeg mig klar til at være en glad, udhvilet, overskudsagtig og GOD mor igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s