Tiger på spring, drage i skjul

Sådan sover man til middag, når man er blevet angrebet af 12 springende tigre. Så vil man nemlig pludselig ikke sove på sit yndlingssovested, i vokisiposen i barnevognen, og ej heller i sin vugge. Man vil KUN sove i mors arme eller på fars bryst.

På nær om natten, hvor man (7-9-13) heldigvis gerne lægger sig allerede ved 20-tiden og sover sødt i sin vugge, og hvor man kun lige vågner for at spise, bøvse og smile lidt til mor, for derefter sødt at sove videre.

?????? Ja, vi er altså lidt forvirrede, men dejligt atvide, at det bare er en fase. Og det er jo altså også lidt hyggeligt at sidde i sofaen en søndag formiddag med et sovende barn på brystet. Det gad han nemlig ikke for to uger siden. Man skal tælle sine fordele, ikke!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s