Isac tre måneder

Så blev Isac tre måneder gammel, og han bruger nu tøj i str. 6-12 mdr. Er amerikanske børn bare små eller hvad? I danske størrelser er vi oppe i en str. 68-74 i bluser og bodystockings, og en lille 68 i benene. Han er en rigtig Overholt Nicolaisen med laaaaaang krop og små korte ponyben.

Han bliver bare så stor, og ikke kun fysisk, men nok endnu mere på det mentale plan. Han pludrer løs med os nu. Først siger vi noget, så svarer han meget seriøst, og så svarer vi tilbage, og så griner han. Jeg ved ikke, om det er fordi han ikke helt synes, vi mestrer hans sprog godt nok endnu, at han griner af os. Men der er i hvert fald en eller anden form for kommunikation i gang. Han griber mere og mere ud efter ting. Forleden i badet lå han pludselig helt stille og følte vandoverfladen med hånden. “Oven over vandet = koldt, nedenunder vandet = varmt…hmmmm…vådt, tørt….meget mærkeligt”, syntes han at tænke.

Han løfter hovedet helt op nu, når han ligger på maven, og kigger nysgerrigt rundt i rummet eller hen mod fjensynet.

Han triller ikke endnu, men det kommer nok snart, hvis bare han får lov at hygge sig lidt mere på maven.

Han sover ved 19-20 tiden om aftenen og gerne indtil ved 7-8 tiden om morgenen. Afbrudt af 2 amninger ved midnatstid og ved 4-5 tiden. Det er bare så dejligt, og han er en rigtig hyggefis om morgenen, når han så får lov at komme over i smørhullet og ligge og pludre med far og mor. Så får den hele armen med charme, selvtillid og lækker isse.

Nu hvor han er blevet tre måneder, 64 cm lang og omkring 7,4 kg tung, synes vi, at vuggen er blevet lidt for lille til ham. Han ligger og sparker mod fodenden, og får sig skubbet op, så hovedet rammer hovedgærdet. Det er ikke behageligt, så i nat havde han sin første nat i sin store amerikanerslæde af en tremmeseng. Den er selvfølgelig også amerikanerstørrelse, så vi har lagt en pude i fodenden, så den ikke virker helt så stor og uoverskuelig her i starten.

Han tog den nye seng til sig med glæde, og sov rigtig godt hele natten i gennem. Den står inde ved os i soveværelset, så han kender jo rummet i forvejen.

Vi er stadig ved at pejle os ind på hans nye dags-lurs-rytme. Men barnevognen er ikke længere out. Han ligger og sover formiddagslur i den nu, så mon ikke det kommer igen også lige så stille. Vi skal bare ikke bevæge os for meget ud i lange stræk lige for tiden. Han er nemlig ikke helt så god til at falde til ro ved fremmede lige nu. Så vi tager lige et par rolige dage herhjemme, så vi har mere ro over det, når vi skal til Danmark om lige nøjagtig en uge i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s