Kristen og dansk

Så er Isac officielt blevet kristen og dansk statsborger. Den 23. marts blev han døbt i Voldby kirke og i den sammenhæng har han også fået sit danske cpr. nummer.

Det havde vi ikke lige regnet med, da reglen siger, at han først skal have det i det øjeblik, han flytter ind i landet. Men det er Voldby Kirke åbenbart ikke vidende om, og de har derfor søgt om et cpr. nummer til ham. Det glæder jo bare hans forældre, da han nu officielt også er tilknyttet sit fædreland. Det er jo ikke helt ligegyldigt.

Isac var et rigtig lille dydsmønster under hele dåben, sov og smilede og gabte kun lidt af præsten.

Festen bagefter tog han i stiv arm og charmerede sig ind på alle gæsterne de få timer han var vågen. Vi var 66 mennesker, så det var noget af en portion, han skulle møde. Det var helt fantastisk for os at få mulighed for at hilse på alle vores familiemedlemmer og gode venner, og præsten nød at Voldby kirke var fyldt til bristepunktet for en gang skyld.

Min svigerinde og gode veninde Betina var gudmor,

og mine brødre Jørgen og Thomas stod faddere.

Betina er selv syv en halv måned henne med sit andet barn, så hun bar egentlig på to drenge under dåben. Lidt sjovt at tænke på.

Vi fik en MASSE flotte gaver….masser af gode danske børnebøger og cd’er, dåbsrør x 2, hvor vi byttede det ene til et sæt Georg Jensen stålbestik, sparebøssebil i sølv, en sparebøssetraktor i børstet stål, et ramme/fotoalbum i børstet stål, glaskunst med indgravering, masser af trælegetøj, et sølvkors, en legestol, en bamsestol, sengetøj, en BMW Scooter, flagstang, bamser, Dubloklodser, en uro, hans fars sølvbestik med sin egen indgravering i, gavekort og kontanter nok til en Teutonia klapvogn og en Gas og Gøgl konto fra sin onkel. Ja, det var HELT VILDT!

Tak til alle vores gæster for en rigtig dejlig dag og nole rigtig dejlige gaver. I var med til at gøre Isacs introduktion til sit navn, sin familie og sit fædreland til en stor og mindeværdig begivenhed. Tak for det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s