Sprutte og dørskilt

Her i weekenden blev jeg lige grebet af den kreative ånd, og det gik ud over Isac. Han fik nyt dørskilt til sit værelse.

Jeg købte nogle bogstaver skåret ud i flamingo og malede dem selv med biler, blade, snebolde og dyrefodspor.

Så fik jeg et kursus af min mor, da hun var her i februar, i at hækle. Da jeg var lille hæklede jeg altid nede ved min Bedste, når vi var på ferie der, men jeg har mere eller mindre glemt teknikken. Den blev lige opfrisket af min mor, og så fik jeg endelig købt hæklenåle her forleden. Jeg havde længe gået og kigget på det hæklede tøjlegetøj fra www.sebra.name og tænkt, at det må man da kunne lave billigere selv. På www.garnstudio.com fandt jeg et par opskrifter og en hækleskole, og så var det bare at komme igang med det første projekt: En blæksprutte! Her er så det færdige reslutat:

Jeg synes egentlig den er blevet meget fin af en debut at være. Og Isac elsker at daske rundt med den, da den har en lille klokke indeni, så den kan lave lyd. Mit næste projekt er en rød bil, også med klokke indeni. Det er altså lidt hyggeligt det hækleri.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s