Familiehygge

De sidste fire dage har vi tilbragt i et sommerhus i Lavallette ude ved kysten. En af Sørens kollegaer har et hus 100 meter fra stranden. De har bygget en gæstebolig bagved deres egen bolig, og det var den gæstebolig, vi lånte i en forlænget weekend. Et dejligt lille hus med to soveværelser, en stue og et ret stort køkkenalrum. Det var rigtig hyggeligt indrettet og vi skulle kun selv medbringe mad og tøj.

Det var bare så dejligt at have lidt tid kun os tre, hvor vi kunne slappe af og nyde hinandens selskab. Og Isac nød det virkeligt. Bare det at have os begge to tæt på 24-7. Det var bare lykken, og han hyggede sig rigtig med Søren og omvendt.

Det er sjovt, hvordan sådan fire dage kan vende ens humør og energi 100%. Det var lige netop sådan en tur, vi alle tre havde brug for. Vejret var med os, og vi havde høj solskin og 25 grader hele weekenden.

Så vi fik solbadet og gået nogle dejlige ture med klapvognen på stranden og i byen. Om søndagen kom Jane en tur ud og gik på stranden sammen med os. Isac var ikke så imponeret af alt det sol, sand og larmende hav, så vi gik hurtigt hjem og solbadede på terrassen istedet.

Med lidt mad i maven, en god lur i klapvognen og lidt vandmelon steg humøret lidt ved den lille mand, og han endte med at råhygge sig rigtigt på sit nye badehåndklæde.

Isac er så glad for Jane, og det var bare så hyggeligt at have hende på besøg dernede. Vi aftalte faktisk, at Søren skulle tjekke om stedet var ledigt i starten af oktober, så vi kunne tage en forlænget weekend dernede igen sammen med hende og Karsten. Så det håber vi lidt på. Det kunne være kanon, da vi altid har det så hyggeligt sammen med de to.

I morgen kører Søren til Kitchener i Canada i Jettaen. Han skal derop og lave lidt arbejde, og da han skal have en del grej med sig, er det lige så nemt at køre derop selv. Han kommer hjem igen allerede på fredag, så der er heldigvis en af de kortere ture. Det er også Isac ½ års fødselsdag i morgen, men det kræver vist et indlæg for sig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s