Kan selv, vil selv

Jeg ved ikke, hvornår det er, at små børn kommer i den alder, hvor de vil gøre det hele selv. Men Isac har i hvert fald en snert af det allerede. Når han spiser VIL han altså selv føre skeen, og han mener også, at han sagtens selv kan drikke af koppen. Han skubber ligefrem vores hænder væk, når vi vil hjælpe ham.


Hmmm, hvordan var det nu den skulle vende, den ske?

Avocado- og pæremos med rødpeber “on the side”….yummi!

Skål derhjemme!

Vi lader ham prøve selv, så må vi tørre op bagefter. Jeg synes, det er et sundt tegn på selvstændighed i så ung en alder. Når vi har ladet ham gøre det selv lidt, lader han os styre ske og kop igen. Der skal jo også noget indenbords. Bare fordi man er viljestærk, betyder det jo ikke, at man ikke også er sulten 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s