Rundt på gulvet

Ja, så er vi godt nok for alvor kommet i gang med at rulle rundt og opleve alle stuens små farezoner. Isac ruller sig fra det ene blinde punkt i vores indretning til det andet. Indtil videre er vi blevet opmærksomme på, at ledninger under tv-bordet skal pakkes væk, fars højtalerledning er kommet under gulvtæppet, småting liggende på hylden under sofabordet er flyttet, knapperne på computeren i stuen skal skærmes af, stikkontakter og dertilhørende mobiltelefonoplader skal sikres i dag, trapperne får gitter på i aften….ja, jeg kunne blive ved.

Med andre ord, så er vores hjem nok ikke helt gearet til at få en lille rullende tornado allerede. For en måned siden kunne han ikke engang vende sig fra en side til en anden, men dette tigerspring har godt nok sat gang i tingene. Jeg skal love for, at han har lært noget om afstande.

Han er også begyndt at tage kravle/møvetag mere og mere, men kommer dog kun baglæns endnu 🙂

Her får I lige et par billeder, hvor han er på oplevelsestur under sofabordet 🙂


Og så har vi købt nyt fælleslegetøj, og Isac ELSKER det. Det er simpelthen ikke mindre end genialt for sådan en lille tumler som ham, at ligge på den store balancebold og blive trillet frem og tilbage eller fra side til side.

Jeg læste et sted, at det skulle være super godt for deres motoriske udvikling også. Det er jo bare et plus, når nu han har det sjovt med det. Og så kan mor og far også træne på den….der var tilhørende cd-rom med øvelser i pakken også.

Ja, jeg er altså bare så stolt af min lille dreng, som lige pludselig ikke er så lille mere. Han er sgu bare en dejlig knægt. Føler mig helt nyforelsket, når jeg sidder og kigger på ham 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s