Farvel oldemor

Natten til søndag afgik Sørens farmor, Isacs oldemor ved døden.

Hun havde ligget på hospitalet i en lille måneds tid. Det er meget mærkeligt at sidde så langt væk og tænke på, at hun nu ikke længere sidder i Sønderjylland i sin hyggelige stue. Man forstår det ikke helt, og på en måde er det som om, hun stadig sidder der. Det går nok først rigtig op for os, når vi kommer hjem, og vi IKKE lige skal en tur forbi Padborg…. Begravelsen er på onsdag kl. 11, og vi har valgt ikke at rejse hjem for at deltage. I stedet har vi mindes hende her i dag. Vi kørte ud i naturen, så vi var lidt tættere på hende og så fik vi en begravelseskage med en rose på i hendes minde.

Hendes død betød desværre også et farvel til Sørens mor her i Belle Mead, da hun rejste hjem før hendes ferie var slut. Hun ankom torsdag aften, så det var ikke lang tid vi fik lov at nyde hendes tilstedeværelse her i huset. Men de få dage vi havde sammen var rigtig hyggelige, og Isac nød rigtig den ekstra opmærksomhed fra sin farmor. Han startede med at sende hende et af sine dejlige morgensmil, da vi gik ned og mødte hende fredag morgen på altanen. Og få minutter senere sad han på hendes skød og hyggede sig med et stort smil på læben. Vi nåede desværre ikke at få taget nogle billeder af dem sammen, så det må vi have til gode til august, når vi kommer til DK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s