Opdatering

Isac og jeg har været på hospitalet sammen med Søren i dagstimerne de sidste to dage. Vi venter stadig på MR-scanningen, som er blevet udsat pga. weekendtravlhed. Men i morgen skulle han vist kunne komme til, så det er rart. Så får vi lige den vished med også. Ellers håber vi på en udskrivelse i morgen. Men lad os nu se, om vi er så heldige. Til sidst et par billeder af far og søn i sygesengen + et billede af Isac i hans nye rejsestol, da han skulle spise frokost på hospitalet. Billederne er taget med Sørens mobiltelefon, da vi ikke havde kameraet med derned.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s