Hygge i Central Park

I går tog Isac og jeg turen ind til Manhattan i bilen. Vi skulle ind og mødes med en af pigerne fra min netdoktor-mødregruppe, Ann-Therese, og hendes mand og to drenge. De er på ferie i nærheden af Manhattan, og det var derfor oplagt, at vi skulle mødes. Vi har skrevet en del sammen på mail udover på gruppen, da Ann-Therese også er lærer og netop har færdiggjort sin kandidat på DPU, og vi derfor havde nogle fælles interesser, udover børnene selvfølgelig. Derudover, så skriver hun også blog ligesom jeg, så vi føler jo næsten, at vi kender hinanden rigtig godt nu, da vi har fulgt hinandens blogge i over et år.

Vi skulle mødes ved Heckscher Playground i den sydlige del af parken, og jeg havde hjemmefra bestilt parkeingsplads i et p-hus på den vestlige side af Central Park. Det er for i øvrigt helt vildt smart. Jeg fandt ud af, at man på nettet kan booke en plads i et p-hus i kæden Icon Parkings garager. De har garager over hele Manhattan, og på den måde er man sikret en p-plads så tæt på det sted man skal hen som muligt. Det kostede mig i alt $27 at parkere der fra kl. 11 til kl. 16. Det er næsten det samme, som det ville koste mig at parkere ude i Hoboken og tage toget ind.

Kl. 11.30 mødte Isac og jeg op ved legepladsen. Det er Central Parks, og Manhattans vil jeg tro, største legeplads, og den er lige blevet renoveret her i 2006, hvor den bl.a. fik lagt blødt gummiagtig cement under alle legefasciliteterne. Det er smart, så slår børnene ikke sig helt så hårdt, hvis de skulle falde ned fra legetårne eller gyngerne.

Ikke længe efter kom A-T susende i bedste New Yorker stil med Felix sovende i klapvognen, en kop Starbucks kaffe i den ene hånd og en pose friskbagte bagels i den anden.

Kl. 16 kørte Isac og jeg igen hjemad igennem Manhattans gader efter en rigtig rigtig hyggelig og dejlig dag sammen med A-T, Jussi, Louis og Felix. Jeg havde bare sådan en rigtig dejlig fornemmelse i maven af hygge, sol, god snak og skønne børn. Jeg trængte bare rigtig meget til at komme lidt ud, og jeg har længe gået og leget med tanken om at tage Isac med en tur ind på Manhattan. Han har jo endnu ikke været derinde udenfor maven.

Felix er bare en lille hjerteknuser, der smiler og griner konstant. Han lod sig ikke meget mærke med, at Isac og jeg var total fremmede for ham.

Og Isac RÅhyggede sig der midt i al larmen og balladen. Han er bare blevet meget mere åben og udadvendt og har slet ikke den samme forbeholdenhed over for fremmede, som han havde for bare en måned siden. Han nød at sidde og kigge ind på legepladsen og se de andre børn løbe rundt og skrige og lege. Ren underholdning, og hver en lille ting blev nysgerrigt slugt af begge de to små drenge. I får lige et par billeder fra mødet. Lidt af drengene i babygyngerne.

Og så et par stykker, hvor vi leger med sæbebobler.

Det er Isacs store morskab for tiden, og Felix var HELT med på idéen.

Ja, og så lige et af hele selskabet minus Jussi, som er fotografen.

Resten af billederne fra dagen kan I se i “Isac juli” albummet.

Tak for en dejlig dag A-T. Knus til dig og din familie fra Isac og jeg og en stormisundelig Søren, som lå hjemme på sofaen og streamede dansk tv direkte 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s