Stooooor dreng!

Vores lille dreng bliver større og større på rekordtid lige nu. I forgårs kom den første fortand i undermunden, og den næste er på vej lige under huden. Han har været lidt mere pylret end sædvanligt, og havde vist lidt feber i går, men ellers har han ikke ladet sig mærke med det. Det er endnu ikke lykkedes mig at få et ordentligt billede af bisserne, så det må I have til gode. De bliver holdt godt hemmelige med tungen.

Han øver sig ihærdigt i kravleriet og er helt oppe på alle fire og skubbe sig fremad, hvilket resulterer i snuden lige i gulvet, da han endnu ikke har fundet ud af at få armene med i spillet.

Han laver faktisk en slags hovedspring uden vand. Men han kommer ca. en halv meter frem hver gang, så det virker da efter hensigten. Frustrationen er dog stadig stor, og så er det jo godt at man kan rulle sig fra A til B i stedet, selv om det er lidt mere besværligt og omstændigt.

Og så er han blevet rigtig god til at stå op af ting.


Han kan dog endnu ikke selv finde ud af at hive sig op, men når der sker noget spændende udenfor på vejen, så kan han rigtig godt lide at stå ved vinduet og kigge ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s