Krøll’ i æ håer

Efter graviditeten har jeg tabt en masse hår, som man jo desværre gør i den tid. Heldigvis kommer der nu nye små hår ud, som man især kan se i hårkanten, og det ligner lidt, at jeg har leget hjemmefrisør, som jeg gjorde det med Lone min barndomsveninde, da vi var 6 år gamle ude i Elling. Men hvad der er mere mystisk, er at jeg har fået krøller! Ja, de er ægte nok. Mit hår er begyndt at krølle, især i nakken, og da jeg var ved frisøren i går, fik jeg hende til at klippe mit hår, så det fremhæver krøllerne. Og VOILA!…så er der krøl på tøsen.

Tror forresten jeg endelig har fundet en ordentlig frisør herovre. Jeg kan jo ikke blive ved med at flyve til Randers for at blive klippet ved kusine Anne i Salon A+. Det bliver lidt dyrt i transport, og der er lidt for længe imellem besøgene 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s