En dag i Boston

Efter en dejlig road trip op igennem New England havde vi lørdag en hel dag i Boston. Vi havde på forhånd aftalt, at vi ikke ville planlægge noget inden og at vi bare ville gå rundt og nyde byen. Aftenen før havde vi kort været nede i Newbury Street for at få noget at spise, og da det jo er en rigtig hyggelig gade, startede vi der lørdag formiddag. Os med en kop kaffe og Isac med en lur.


Det var tydeligt, at den kommende valgdag var lige opover, og de forretningsdrivende lagde ikke skjul på, hvordan de ville stemme, og at de mente, at det var vigtigt at andre også skulle gå ind og stemme. Det var jo ingen overaskelse, at det var flest Obama skilte vi så, da Boston jo er et demokratisk flertalsområde.

Herefter gik vi ind igennem Boston Commons og ned til Downtown Boston, hvor vi ville spise frokost på Cheers replica caféen. En café, der er bygget op som en tro kopi af den kendte bar Cheers, hvor “everybody knows your name”.

Isac smagte pomfritter for første gang, og det var en kæmpe succes. De røg lige ind, uden at spilde en krumme.

Den originale bar, som serien er bygget om omkring og inspireret af ligger nede på Beacon St. og den ville vi lige stoppe ind omkring på vejen tilbage. Kopien ligger i Faneuil Hall Market Place, som er et stort område med gamle markedshaller, der nu er bygget om til små boder. Det mindede os rigtig meget om Covent Garden i London og stemningen var også meget ens. Masser af turister, små sjove butikker og gadegøglere.

Denne autralske fyr var nok den sjoveste og dygtigste gadegøgler, jeg længe har set. Han kravlede igennem en squashketcher og jonglerede derefter på toppen af en pind, men bedst af alt, så var han hylende morsom, og det var det han tjente sine 10$ på fra os den dag. Isac hyggede sig rigtig med at se på alle de mennesker, der stod og så på, og han grinede højlydt, når de klappede eller lo.På vejen tilbage til hotellet stoppede vi op inde i Boston Commons, som er en stor park midt i byen. Her kunne Isac rigtig få lov at boltre sig, kigge på egern og pille ved visne blade og grene i græsset.

Vi var lige hjemme på hotellet og hvile fødderne, inden vi fandt en lille thai-restaurant, hvor vi spiste til aften. Vi var alle tre godt trætte, da vi kom tilbage på hotellet ved 20-tiden, og Isac lagde sig også med det samme til at sove i sin hoteltremmeseng. Jeg tror, at han havde haft en fantastisk dag sammen med mor og far.Vores hotelværelse var ellers helt perfekt. Vi havde fået en juniorsuite, så der var to rum, hvor man kunne lukke den franske dør i mellem. Vi havde hjemmefra set, at man kunne låne en tremmeseng på hotellet, så vi havde bare voksiposen med til Isac. Det var meget bedre end teltet, som han desværre synes er lidt for sjovt at kravle ud af nu. Værelset lå på 24. etage, så udsigten var fantastisk ud over Boston midtby.

En helt igennem dejlig dag i Boston, hvor man kun kunne ærgre sig over, at man ikke havde længere tid. Det er simpelthen en dejlig by og helt klart et visit værd en anden gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s