Hjemturen

På vejen hjem ville vi stoppe på Manhattan og gå en tur i Central Park, så Isac kunne komme lidt ud og lege på Heckscher’s playground. Vi havde blot glemt en mindre detalje – nemlig at det var den samme dag, som NYC Marathon, som er en KÆMPE begivenhed i New York. Flere gader og avenuer var spærret af, og det var ikke lige så nemt at komme over til Central Park, som vi først havde regnet med. Da vi endelig fik parkeret skulle Isac lige skiftes, og det kunne vi komme til inde i FAO Swartz, som er den kendte legetøjsforretning, hvor Tom Hanks danser på klaveret i filmen Big. Vi kom aldrig videre end hertil. Det var simpelthen langt bedre end legepladsen i Central Park. Der var varmere, der var mere legetøj, mere musik og et kæmpe klaver, man kunne kravle på!Hvad mere kan man ønske sig, når man er 11 måneder gammel og har siddet i en bil det meste af dagen?

Vi sluttede dagen af med at spise på en asiatisk restaurant, hvor Isac var det helt store tilløbsstykke, da han spiste det samme som os. På en tidspunkt kom en af tjenerne ud fra baglokalet og stillede sig nysgerrigt op og kiggede på os. Interessen blev ikke mindre, da SØREN rejste sig og tog Isac med ud og skiftede ham på toilettet. Det var åbenbart for vildt i deres øjne, at manden kunne gøre det, mens moren bare blev siddende og spiste! Det skal lige siges, at de var simpelthen så søde derinde, og de var bare helt vilde med denne lille blonde dreng med de store blå øjne. Han havde dem alle charmeret bløde i knæene, og de skulle alle hen og røre ved ham. Det var nøjagtigt lige som den Spiesreklame, hvor ungerne hele tiden har uglet hår. Bortset fra, at Isacs hår ikke blev helt så uglet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s