1 års Birthday Brunch

I morges slog det mig – jeg er en af de der mennesker, der inviterer til børnefødselsdage! Det kaldes også forældre… Bare lige en tanke.Nå, men vi har haft en dejlig dag med godt selskab, gode gaver, glade børn og voksne og masser af mad. Det bliver ikke meget bedre end det. Jeg vil lade billederne tale.Julie og Ada sad for bordenden, hvor de havde godt travlt med at spise deres bagels, mens de holdte styr på deres fædre.

Hele selskabet fra den ene ende.

Og fra den anden ende, med fødselaren i forgrunden.

Isac fik en bil af sine gæster, og den gjorde stor lykke. Der blev drejet på rattet, mens der blev spruttet: “Brrrrrrrrummm..brrrrrumm”.

Ungerne legede rigtig godt med alt legetøjet og faktisk også lidt med hinanden, selv man godt nok siger, at det kan de ikke endnu.

Efter al det gaveræs, leg og spisen var det rart at kunne tage en slapper foran fjerneren sammen med Noddy og mor. Det er først inden for de sidste par uger, at han er begyndt at gide at sidde stille og se noget i fjernsynet i længere end 2 minutter. Nu kan man se, at han faktisk følger med i, hvad der sker på skærmen. Det er altså lidt hyggeligt at sidde sådan med ham i en halv time, hvor vi bare slapper og af og nusser.

Det var en træt og glad dreng, vi puttede her til aften. Jeg tror, han har haft sit livs fødselsdagsfest!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s