Morgenhygge

Morgenerne er nok det tidspunkt på dagen, jeg sætter mest pris på, nu hvor jeg er hjemmegående. Jeg ved, at det bliver noget helt andet, når vi igen lander i DK og vi begge skal på arbejde og Isac skal i vuggestue. Derfor er det noget helst specielt lige nu, som jeg virkelig sætter pris på. Jeg nyder roen og hyggen. Vintermørket gør jo også sit til at de to komponenter er til stede.

Isac vågner omkring 6.30 og efter et hurtigt bleskift kommer han med ind til os i vores kæmpe seng. Så tænder vi for Disneys morgen-tv og hygger os sammen til det. Far sover lidt videre 🙂


Han er blevet rigtig glad for at sidde og og følge med i noget i fjernsynet. Nede på gulvet kan han rigtig tumle rundt i dynerne samtidig, uden vi skal være bange for at han falder ned på gulvet, mens vi bader. Og efterhånden kender han jo figurerne på Disneykanalen. Der er Johnny and the Sprites (mors favorit, da det er sådan lidt muppet show-agtigt), Little Einsteins, Higly Town Heroes og The Wiggles. De sidste kan jeg simpelthen næsten ikke kan holde ud, men Isac elsker dem, da de synger og danser en hel del. Jeg synes de virker frygtelig falske og er sikker på, at de er nogle forfærdelige playboys IRL. Men det ved Isac jo ikke….Han nyder bare at sidde og danse med til deres sange.

Morgenhyggen, det var der vi kom fra. De første par timer af vores dag foregår altså i soveværelsets bløde hule, hvor vi leger, bader, ser morgen tv, børster tænder og hyggesnakker, mens vi langsomt vågner op. Ved 8 tiden får vi morgenmad, havrgrød med pæremos i, og omkring 9.30 er Isac klar til sin formiddagslur, som varer mellem 1½ og 2 timer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s