Spiser selv med ske

Tænk sig, at der var en gang, hvor du og jeg ikke kunne finde ud af at føre en ske ned i en skål, skovle lidt mad på den og tage det i munden. En lille handling vi tager for givet i vores voksne liv. Og måske en dag mister vi igen denne evne og skal igen have nogen til at hjælpe os.

Isac tager bestemt ikke den handling for givet. Det er en handling han lige har lært, og som han tager med den største alvor og koncentration…og efterfølgende stolthed, som gerne skal anerkendes ved høje klapsalver. Det er ikke mindre end forventet, når man nu pludselig kan sørge for sig selv ved bordet.

Det skal måske tilføjes at størstedelen af måltidet stadig indtages med hjælp fra de stolte forældre, da herren selv synes det går lige langsomt nok ved egen kraft og derfor stadig kan jge lidt med mor og far.

2 thoughts on “Spiser selv med ske

  1. Altså, jeg synes han er vældig dygtig. Felix kan ikke det der endnu. Men det var Louis nu også længe om at lære (man KAN faktisk godt spise en stor portion havregrød med fingrene). Han vil stadig helst spise med fingrene, men bliver nu bedt om at bruge bestik. Men vi har nu altid syntes, at det var ok. For helt ærligt, så er der altså lande, hvor de spiser med fingrene.Men det er jo min egen undskyldning… I virkeligheden så er jeg lidt misundelig ;o)Flot at Isac kan!KnusA-T

  2. Tak A-T! Og hvor sødt med Louis. Jeg kan lige se det for mig…hele familien Arstorp nede på gulvet og med hver sin skål havregråd, der indtages med fingrene. Dejligt syn 🙂Det er da godt, at vi kan misunde hinandens dygtige drenge lidt 🙂Knus AB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s