En maveinfluenza kom på weekendbesøg

Feber, opkast og en meget slap dreng har været weekendens højdepunkt.

Han spiser næsten ingenting, og vi er heldige, hvis vi kan få lidt vand i ham. Så hans energiniveau er en hel del lavere end vi normalt oplever det. Det meste af tiden går med at ligge helt flad på mor eller fars mave og bare stirre ud i luften.

Suk, hvor er det altså ikke rart at se ham sådan!

Senere på aftenen: Ringede vi til lægen, da han var helt dvask og slap i hele kroppen og temperaturen sagde 39,2. Alt var normalt, og så længe han spiste lidt og drak lidt skulle vi bare tage det helt roligt. Det er i sådanne øjeblikke, at man lige bliver lidt nervøs for det her lille menneske og føler sig en smule uerfaren i forældrefaget. Det er bare ikke meningen at små et-årige drenge skal ligge helt slappe på sofaen en hel dag, vel? Godt man har læger på tilkaldevagt og mobiltelefoner, der virker. Igen kan jeg jo kun frygte, at de pludselig dukker op fra forældrepolitiet, fordi de har opdaget, at vi ikke har en skid forstand på det vi laver!!! Det er da egentligt utroligt at vi har narret dem så længe, som vi har.

3 thoughts on “En maveinfluenza kom på weekendbesøg

  1. Hey, jeg kan da godt forstå, at I reagerer. Det bør man da også.Det er bare ikke sjovt, når de sådan ligger helt sløvt hen. Stakkels lille Isac.Har han det bedre nu? Ellers god bedring.KnusA-T

  2. Ja, det er et sørgeligt syn. Vi håber, at han har det bedre nu.Det er godt, at han har et par maver, han kan disponere over.Kærlig hilsen farmor

  3. Hej begge toNej, han har det desværre ikke bedre i dag. Har lige puttet en maget dvask dreng igen efter 45 minutters vågentid, hvor det sidste kvarter var med halvt lukkede øjne, mens han spiste lidt havregrød med æble….Men han sov godt i nat, så det er da altid noget.Tak for jeres “god bedring” 🙂AB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s