Allergitest

Fem prik på ryggen og så var det afgjort at Isac stadig er allergisk over for mælk og æg. Han blev testet for mælk, æg og soya. Han fik fem stik, da de skal lave to teststik – et med allergen i og et uden, så de kan være sikre på at hans krop reagerer og ikke er påvirket af allergimedicin eller lignende.

Det var et noget nedslående resultat, da vi jo havde håbet, at han var vokset fra det i mellemtiden. Men det var ikke tilfældet og vi må fortsætte med at udelukke de to ting fra hans mad. Vi kender jo proceduren, men det er nu alligevel træls, da det hele bliver så omstændigt og besværligt. Men sådan er det jo bare, og så finder vi jo også ud af det. Det gode er, at han stadig har meget gode chancer for at vokse fra det, som optimeres yderligere ved at vi så vidt muligt holder ham fra æg og mælk. Så det gør vi selvfølgelig.

Han virkede ikke selv særligt nedslået bagefter besøget, og havde mere travlt med at få undersøgt parkeringspladsens mange spændende biler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s