>Hedda Gabler på Broadway

>Jeg var i teateret i går på Broadway med mine veninder og se Ibsens Hedda Gabler med Mary-Louise Parker i hovedrollen.

Jeg elsker Ibsens evne til at fortælle om de uforløste og fortabte kvindeskæbner, som til sidst vælger at tage viljen i egen hånd og handle derpå. Nora i dukkehjemmet forlod mand og børn. Hedda tager livet af sig selv – dog først efter hun har indset, at hendes manipulerende og intrigante spil med andres skæbner fejler.
Aftenen i korte træk – der var hundekoldt i teateret, da vi sad lige op af de utætte døre ud til gaden, og vi var havnet lidt for langt ude i siden til at der var frit udsyn til hele scenen, men Mary-Louise Parker hev hele forestillingen hjem for os, og det var med stor tilfredsstillelse, at vi fire tøser igen satte os i toget på Penn Station og kørte hjem mod New Jersey. Hun spillede simpelthen fremragende, og kommer I på disse kanter, så stik gerne forbi Roundabout Theatre Company på 42th street og se forestillingen, som bl.a. har haft Cate Blanchett i hovedrollen til at starte med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s