En dejlig weekend

En dejlig weekend er netop overstået, og vi har simpelthen bare hygget os så meget.

Lørdag aften kom Jane og Karsten og passede Isac, mens Søren og jeg fik lov at komme ud og være kærester i Princeton. Vi var ude og spise en god middag og derefter i biffen og se Revolutionary Road med Kate Winslet og Leonardo De Caprio. Derhjemme havde den stået på maks hygge med god mad, dessert og leg med bl.a. dubloklodserne. Isac er simpelthen bare så glad for Jane og Karsten, og han ænsede knap nok, at vi gik, da han og Karsten lige var ved at lege.

Så er det altså nemt at slappe af, når man er ude! Og nej, hvor var det dejligt at være afsted på egen hånd for en gangs skyld. Vi snakkede og snakkede med hinanden, om hinanden og for hinanden og vi holdte i hånd og hyggede os bare SÅ meget. Lige hvad vi trængte til!

Søndag tog vi alle tre en tur ind til Manhattan. det var egentlig lidt for koldt, men vi trængte bare sådan til at komme lidt ud allesammen sammen, så planen lød på Central Park. Vi tog godt med tøj på, voksiposen i klapvognen og masser af mad i tasken. Vi glemte dog kameraet og min telefon, så billederne dem må i drømme jer til. Men det var en træt og rødkindet knægt vi puttede i sin seng kl. 20 i aftes, og han nåede lige at stikke mig en ordentligt smil, inden han klappede øjenlågerne i og viftede mig ud af værelset.

One thought on “En dejlig weekend

  1. Hvor er det dejlige venner I har der sådan bare lige kommer og passer Isac. Skønt at I så kunne komme ud. Det lyder som om I rigtig fik nydt det.Tak for dine filmanmelder-grundige anmeldelser af filmene. Jeg tror så ikke at jeg skal se nogen af dem, ikke i biffen i hvert fald ;o)KnusA-T

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s