>Solbrilleaben

>I dag kom foråret lige på besøg. Med sig havde det 15 graders varme, høj solskin og en dejlig lun brise. Og SÅ skulle de nye solbriller da lige flashes! Når man som jeg skal have dem med styrke i, er det ikke så ofte de bliver skiftet ud. Og det var da også kun fordi Kronprins Pilfinger af New Jersey havde ødelagt de gamle, at jeg var så heldig at kunne gå lidt amok i Solstice shoppen i SoHo og få mig dem her:

Ååååh, de solbriller er bare SÅ skønne, og hvor er det fedt at kunne få lidt nyt til fjæset engang i mellem.

4 thoughts on “>Solbrilleaben

  1. >DFO – Ja, selvfølgelig må du det 🙂 Godt at du kunne lide den. ABA-T – Tak tak…ja, jublen vil heller ingen ende tage her 🙂 Det er utroligt som sådan et par mørke colabunde kan vække glæde i en kvinde…godt man ikke er materialistisk, hva’!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s