Fra kasseputter til fantast

Vi er ved at være igennem det sidste tigerspring og mellemørebetændelsen…OG det værste tandfrembrud i denne omgang, og det har ført nye forandringer med sig for Isac.

For det første har hans sprog forandret sig helt enormt. Det er som om, at med de betændelsesfrie ører, så kan han nu rigtig høre nuancerne i vores sprog og vi hører hele tiden gentagelser af ord, som vi bruger,: far, bedste, bedstefar, værsgo sådan!, ja ja ja, banan…osv. Han er ikke konsekvent med nogen af dem endnu, bortset fra TAK, som kommer prompte hver gang når han får noget fra nogen, og MAAAG, når vi skal smage eller han selv vil smage noget mad.

Og her kommer nok den største forandring, vi kan se i ham. Han er gået fra at stable klodser og putte ting i kasser og skabe fordi det er sjovt, til at kunne bruge sin fantasi i legen. Han leger rigtig meget i sit legekøkken nu, og der bliver lavet mad, taget vand fra vandhanen, hældt ketchup på, og skænket op til smagsprøver.


Og han leger, at der er rigtig mad på tallerkenen, og at vi kan smage, hvor godt det smager. Han smager også selv på Kejserens menu og lader som om, det smager himmelsk. Det er altså noget nyt, at han sådan forestiller sig noget, og lever sig ind i en fantasiverden, en legeverden. Det er jo rigtig leg. For mig er det bare helt fantastisk at se på, da jeg elsker selv at have evnen til at fantasere og forestille mig noget, der slet ikke er der.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s