Hård shoppetur

Lidt bøvet må man godt se ud, når man har spænet rundt og plasket i vandpytter den sidste time, for ikke at få helt shoppekuller sammen med de voksne. Så er det rart lige at finde sig en kantsten og slå sig ned på, mens man sukker højlydt: “Aaaaaahhhh….”


Vi var i en tur i Woodbury outlet mall i går sammen med min mor og Knud, og Isac hyggede sig gevaldigt med at løbe rundt i mellem butikkerne og vandpytterne. Til sidst var hans bukser så våde, at vi måtte skifte dem og han så træt, at han måtte en tur i bæreselen og hænge lidt ud.

På et tidspunkt kom vi alle tre gående, han med hver af os i hånden, og han fik sig en svingtur. Søren og jeg kiggede på hinanden over ham, og det var tydeligt, at vi tænkte det samme: Tænk sig, at vi har en lille dreng, der nu er stor nok til at gå hånd i hånd med sine forældre og få sig en svingtur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s